Buma Verhuizingen

 

Bieslookstraat 31-17

9731 HH Groningen

058-7518327

 

kvk: 01176261

 

 

Fotogallerij

 

 

Regio's

Sitemaps

 

Home

 

Verhuisbedrijf Groningen

 
Buma Verhuizingen is met jarenlange ervaring de verhuizer om uw particuliere of bedrijfsverhuizing in goede banen te leide­n. ­Ons verhuisbedrijf is gevestigd in Groningen op de Bieslookstraat.
 
Buma Verhuizingen heeft gemotiveerde en professionele verhuizers in dienst. Dat is onze kracht. In tegenstelling tot 90 procent van onze collega verhuisbedrijven werken wij met vaste medewerkers. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er een ervaren verhuisteam komt dat goed op elkaar is ingespeeld.

 

Buma Verhuizingen is een Ervaren Verhuisbedrijf. Onze opdrachtgevers weten daardoor dat wij beschikken over modern en goed onderhouden materieel en vakkundig personeel. En wist u dat uw inboedel tot een bepaald bedrag volledig verzekerd is bij ons? Bij Buma Verhuizingen zijn uw kostbare spullen in veilige handen en kunt een zorgeloze verhuisdag tegemoet zien.

 

Budget: 69,- p/u

Wagen met een ervaren verhuizer

 

Verhuispakketten

Excellent  105,- p/u

Bakwagen met 2 ervaren verhuizers

Groningen

 

Om het u makkelijk te maken hebben wij een drietal standaardpakketten. Deze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld na het analyseren van meer dan 1000 verhuizingen. Denkt u dat er geen van de pakketten voor u geschikt is vul dan het offerteformulier voor een prijsindicatie op maat!

 

Onze standaardpakketten zijn gericht op verhuizingen binnen dezelfde regio. Uiteraard beschikken wij ook over groter materieel. Wanneer u gebruik van onze grote vrachtwagens/trailers wenst te maken verzoeken wij u om ons te bellen met 058-7518327 of het aanvraagformulier in te vullen. Indien gewenst komen wij ook graag bij u langs om uw verhuizing met u door te nemen!

 

AANVRAAGFOMULIER VERHUIZEN IN GRONINGEN

 

Standaardpakketten:

 • Budget

  wagen + 1 verhuizer

 • 69

Ideaal voor kleine verhuizingen, zoals seniorenverhuizingen of studentenverhuizingen. We gaan er bij dit pakket van uit dat er minimaal 1 volwassene beschikbaar is om mee te helpen

 
 • Premium

  wagen + 2 verhuizers

 • 89

Uitermate geschikt voor verhuizingen van studenten, senioren of alleenstaanden. Wij komen met een ruime wagen en 2 verhuizers.

Boek nu!

 

 • Excellent

  wagen XL + 2 verhuizers

 • 105

Van gezinswoning naar gezinswoning? Dan is dit pakket voor u de beste keuze. Alles gaat in 1 keer mee en wij ontzorgen u compleet!

Boek nu!

Bovengenoemde prijzen zijn per uur inclusief BTW­
      

 

Verhuizen, Groningen, verhuizingen, Groningen, seniorenverhuizing, studentenverhuizingen, bedrijfsverhuizingen, studentenverhuizing, budgetverhuizing, verpleeghuis, verzorgingstehuis

Buma Verhuizingen, Bieslookstraat 31-17 GRONINGEN

PREMIUM: 89,- p/u

Wagen met 2 ervaren verhuizers